top of page
Professionele foto Marissa Morit

VERDER KIJKEN DAN JE NEUS LANG IS!

De oprichtster en drijvende kracht achter Beter Brein is Marissa Morit. Marissa is een energieke en jonge gediplomeerde logopedist, met een enorme hoeveelheid ervaring. Op haar zestiende nam Will Missot, een psycho-motorisch remedial teacher en functioneel optometrist haar mee in de wondere wereld van het ‘anders kijken’. Ze was meteen verkocht en wist dan ook vrij snel dat dit was wat ze in de toekomst wilde gaan doen. Ze leerde kinderen in het geheel te bekijken en sensomotorische problematiek aan schoolse achterstand, gedragsproblematiek en ontwikkelingsproblematiek te koppelen. Deze technieken en inzichten hebben haar een stevige basis gegeven voor alles wat ze tegenwoordig doet. 

In deze periode heeft ze zich geschoold in reflexintegratietherapie, psychomotorische leren, visuele screening en trainingen als Jamara coaching. Allemaal extra facetten van haar beroep waarmee ze kinderen op de beste mogelijke manier kan helpen met hun problemen. Deze focus op het beste voor het kind is al jaren haar topprioriteit en de rode draad door al haar bezigheden, en dat siert haar als jeugdhulpverlener. 

ACHTERGROND

In 2018 rondde ik de opleiding logopedie af. Tijdens mijn studieperiode heb ik een half jaar in Antwerpen gewoond en stage gelopen om hun manier van logopedie en remedial teaching te ervaren en leren. Tevens heb ik een half jaar met een fysiotherapeute samengewerkt om beter inzicht te krijgen in het bewegingsapparaat.

Na de opleiding logopedie ben ik gaan werken voor Cathy – stottertherapeute. Omdat ik nog steeds gedeeltelijk samenwerk met CNLS en Logopediepraktijk Zeehelden, vindt er een nauwe en waardevolle samenwerking plaats.

Sinds januari 2019 ben ik Beter-Brein gestart en breng ik mijn opgedane kennis in de praktijk. Tot op heden is het mijn doel om kinderen te zien, ze daadwerkelijk te horen en te doorgronden, zodat ze zo goed mogelijk kunnen worden geholpen. Ik hoop deze rol ook voor uw kind te mogen vervullen!

bottom of page